Üzemeltető: Blogger.

Hajápolás | Milk_Shake argánolaj és Selective Professionale Instant Touch Fluid összehasonlítás

milki
A Milk_Shake samponok után jöhetnek a hajmosás utáni ápolók, amiket szeretnék picit össze is hasonlítani ebben a bejegyzésben, és megmutatom hogy melyiket ajánlom jobban. Lássuk is! :)
~ Milk_Shake argánolaj ~
DSC09990
Ez az olaj regenerál, táplálja és kondicionálja a hajat. Az argánolajat másnéven "folyékony aranynak" is nevezik. Levéve a kupakot, édes illat fogad. Hajmosás után, vagy közvetlenül hajformázás előtt érdemes használni - én úgy szoktam, hogy hajmosás után törölközőbe tekerem a hajam, majd várok egy 10-15 percet, és utána a tenyerembe öntök egy borsónyi mennyiséget és eloszlatom a hajvégeken. Amit nagyon szeretek benne, hogy nem ragad utána a kezem, illetve a hajamon sem marad meg az olajos érzés, mert pár perc alatt beszívja - a használata után pedig fényesek, egyenesek és puhák lesznek a hajvégeim, nagyon szép összképet hagyva maga után. Szuperül óvja a hajvégeket, ápolja és kisimítja őket, szerintem látványos a hatás a használata után, nagyon szeretem. Nem zsírosítja és nehezíti el a hajamat egyáltalán.

~ Selective Professionale Instant Touch Fluid ~
selective
A célja ugyanaz, mint az argánolajnak. Színtelen, édes illatú olaj, azonban picit nehezebb textúrájú mint az argánolaj. A használata ugyanaz - hajmosás után belemasszírozzuk a végekbe. Úgy vettem észre, hogy ez már nehezebben szívódik be a hajba, illetve picit ragacsosabb érzetet hagy maga után. Nem zsírosítja és nehezíti el a hajamat ez a fluid sem, azonban úgy vettem észre a hatást tekintve, hogy nem olyan egységes az összkép, mint az argánolaj használatánál, így ha döntenem kellene a kettő között, inkább az argánolajat ajánlanám.

Mindkettőt megvásárolhatjátok és kipróbálhatjátok a HairStore szaküzletében, a Budagyöngye bevásárlóközpontban keressétek őket! :)

( A termékeket a Hair Store bocsátotta rendelkezésemre tesztelés céljából. A termékek nem jártak anyagi vonzattal, de ettől függetlenül a saját és őszinte véleményem olvashatjátok a posztban!)
DSC09986