Üzemeltető: Blogger.

Színes-illatos Húsvét Lush módra



A Lush nemrégiben meglepett egy csomaggal, amiben a húsvéti újdonságokból lapult három darab színes termék. Talán már tudjátok rólam, hogy megszállottan szeretek egy kád vízben relaxálni bármiféle színes-szagos-illatos-pezsgő-forgó fürdőtermékkel egy-egy nehéz nap után, így lelkesen vetettem bele magam a tesztelésbe.

| Beszerezhetőség: Lush üzletek
| Árak: szappan: 2.490 Ft, szilárd sampon: 2.690 Ft, habfürdő: 1.590 Ft




Cream Egg habfürdő
Ez aztán a color blocking! Az én kis tojáskám rózsaszín és narancssárga színben pompázott (nézzétek el, hogy múlt időben írok róla, de szegény életét vesztette fürdőzés közben), az illata pedig nagyon lágy volt, jobban beleszagolva érezni lehetett a frissítő mentát. A vízbe morzsolva a narancssárga  színdominált (olyan halloweeni tök színű vizet képzeljetek el), közepesen sok habot képzett, nem maradt olajos érzés a bőrömön, illetve nem is szárított.



Wash behind your ears szilárd sampon
Azt hiszem, bátran kimondhatom, hogy ez lett a kedvenc termékem a három közül. A Lush-tól nem próbáltam még szilárd samponkorongot (talán ebben a műfajban egyszer, ha volt egy samponszappanom még nagyon régen), így nagyon kíváncsi voltam, hogy mit fog kezdeni a most vállig érő, sötétbarnára festett, vékonyszálú és gyorsan zsírosodó hajammal. A korong illata nagyon kellemesen frissítő: igazi citrusbomba (ami meglepetés, hogy nagyon tetszik az illata, pedig általában a citrusos dolgokkal nem vagyunk jó barátok). A használata úgy történik, hogy vagy a kezedben vizezed be, vagy a vizes hajadon kezded el dörzsölni, hogy habot képezzen. Azt hittem, hogy dörzsölgetnem kell majd egy ideig, de pár másodperc alatt rengeteg habot képzett, effektíve gyorsabban be tudtam így samponozni a hajamat, mint egy hagyományos samponnal. Ami furcsa volt, hogy a használata után olyan nagyon "csikorgósan tiszta" lett a hajam, de a szárítás után ez az érzet egyáltalán nem marad meg. A zsírosodásra hajlamos, vékonyszálú hajam szárítás után puha lett, illetve még a harmadik napon is teljesen vállalható volt a használata után (általában ez a kritikus pont nálam zsírosodás terén), így kijelenthetem, hogy ez a kis nyuszifüles smaponkorong nálam jelesre vizsgázott - ráadásul a mérete miatt nagyon praktikus, utazáshoz is magaddal tudod vinni, mert nem foglal sok helyet egyáltalán (ha jól tudom, vannak külön korongtartók is ezekhez a márka kínálatában).

carrot szappan

Carrot szappan
Ha már húsvét, akkor nyuszi, ha pedig nyuszi, akkor elmaradhatatlan a répa, itt éppen szappanformában. Visszafogott mandarinillata van, használat közben lágy habot képezve tisztítja meg a kezeket. Ami határozottan pozitív, hogy egyáltalán nem szárítja a bőrt (mondom ezt úgy, hogy egészen a használata előttig meg voltam róla győződve, hogy ne lenne olyan szappan, ami ne szárítaná a bőrömet, emiatt kerültem is a használatukat), a Carrot után viszont nem feszül, nem húzódik a kézfejem bőre, és nem is szárad ki: szuper ötlet lehet kisgyerekeknek ez a répa formájú szappan, ha meg szeretnétek szerettetni velük a kézmosást például.

Összességében ha egy valamit kellene ajánlanom, amit mindenképpen próbáljatok ki az általam bemutatott húsvéti újdonságok közül, az a samponkorong lenne: kicsi, praktikus, egyszerű a használata ( kb. 80 hajmosásra elegendő), és a hajatok is nagyon hálás lesz érte.