Üzemeltető: Blogger.

Glamour napok kívánságlista + termékajánlások sminktermékekhez

shopping
Nálam a Glamour napok nem jelentenek soha nagy dorbézolásokat; annál inkább kihasználom ezeket a napokat arra, hogy beszerezzem a kedvenc smink és kozmetikai termékeimből az utánpótlásokat féláron, valamint kipróbáljak néhány újdonságot is. Általában ilyenkor reggel nekiindulok és nyitásra megyek a Rossmann-Dm duóba, letudni a 90%-át a dolgoknak - így mire a többi ember már javában a tömegben lavírozik, én délutánra már vidáman ülök otthon / az egyetemen a szerzeményeimmel, maximum a hétvégén elkísérem még a pasit / barátnőt egy körre. :) Ebben a bejegyzésben megmutatom nektek az én beszerzendő listámat, illetve adok egy-két tippet is hogy mit érdemes megnézni egyes márkáktól - hogy könnyebb legyen a választás, beszúrom a saját tesztek linkjeit is.

KÍVÁNSÁGLISTA
Pic Monkey Collage


A lista elején a szokásos (és kevésbé érdekes) Rexona Maximum Protection dezodor (TESZT ITT) áll, illetve a JimJams pórustisztító tapaszok (TESZT ITT) és a Müller saját márkás babáknak való törlőkendői.

Arcra való sminktermékekből a Max Factor CC krémből fogok venni utánpótlást (amióta kivonták a kedvenc Maybelline darabom, azóta átálltam erre), de tervezem felhasználni még a Milani kupont is - az áldozatom a szemhéjalap, a matt rúzsok vagy a Luminoso pír lesz. A Maybelline kuponját idén a kivont BB krém helyett valószínűleg a kedvenc szemöldökceruzámra (TESZT ITT) fogom beváltani.

Ajakceruzákból kettőt is tervezek beszerezni, az egyik az Essence Satin Mauve ajakceruzája, a másik pedig a Flormar vízálló ajakceruzái közül egy mályvás darab.

TERMÉKTIPPEK, AJÁNLÁSOK MÁRKA SZERINT

     JIMJAMS (50%)
jimjams
Ajánlom a márka aktiváló liposzómás géljét (én szérumnak hívom, gyakorlatilag az, (TESZT ITT) nemrég megvettem másodjára és szuperül rendberakta a vízhiányos-száraz bőröm. Amióta használom, azóta állandóan hidratált és puha a bőröm a száraz állapot helyett. Eredeti áron 1500-600 ft, (én akciósan 1.200-ért vettem), az 50%-os féláras kuponnal 800 Ft-ért meg bőven megéri. Alkohol és parabénmentes. De jó választásnak bizonyulhatnak még a pórustisztító tapasz is, 400 Ft-ért most gyakorlatilag négy darabot kapunk, és nekem eddig ez volt a leghatékonyabb az orron levő mitesszerek eltávolításában.

 MILANI (20% a webshopban)
Pic Monkey Collagemilani
A Milani matt rúzsa Confident árnyalatban kihagyhatatlan darab: kékes tónusú dögös vörös, és az olvasottak alapján a formulája sem szárít, és 4-5 óráig simán kitart. Én még gondolkozom rajta, nyuszi vagyok a vörös színhez. 

FLORMAR
flormar
Ugyan az újságban nincs külön kupon rá, de a Flormar is szokott általában 20% kedvezményt adni ilyenkor a termékek árából. A márka primerjét bátran ajánlom. (TESZT ITT)

ROSSMANN 25%-OS KUPON
essencecatrice
A Rossmann 25%-os dekorkozmetikai kuponjával bármelyik sminkmárka termékét megvásárolhatod 25% kedvezménnyel amire nincs eleve kupon: a Catrice szemöldökceruzáját (TESZT ITT) vagy szemöldökgéljét (teszt az előző linken) jó szívvel ajánlom, de az Essence színezett szemöldökgélje és ajakceruzái is jó választásnak bizonyulhatnak.

MAYBELLINE (50%, ....
maybelline
A Color Tattoo Permanent Taupe vagy on and Bronze (TESZT ITT) árnyalatát javaslom kipróbálásra ha valamilyen oknál fogva eddig még nem ismerkedtetek volna meg ezekkel a szemhéjkrémekkel, de a szemöldökceruza vagy a Nude paletta is szuper választás.

GOSH:
gosh
Nem tudom a Westendben levő Gosh pultnál lesz-e kedvezmény a Glamour napok alkalmából, de jó szívvel ajánlom a márka matt rúzsait, különös tekintettel a 02-es árnyalatra, ami a kedvenc Mac rúzsom dupe-ja. (TESZT ITT)

H&M
hm
Itt sem tudom lesz-e külön kupon a márka megújult sminktermékeire, de ha nem, akkor is érdemes megnézni a pirosítókat pl, a Tawny Peach a szívemhez nőtt. (TESZT ITT)

Remélem tudtam egy kis segítséggel szolgálni nektek a Glamour napokat illetően - ha van kedvetek, a kommentekben írjátok meg hogy egy ötös skálán 1-5-ig mennyire volt hasznos számotokra ez a bejegyzés. :)