Üzemeltető: Blogger.

Januári kedvencek

Eltelt a 2014-es év legelső hónapja, amit ha visszanézek - őszintén - borzalmas volt. Leginkább a vizsgaidőszak és a sok stressz miatt... Na de nézzük is, mik avanzsálódtak a kedvenceimmé januárban!

~ Körömlakkok ~
DSC00006
Ugye meglepődtetek? :) China Glaze Beauty Within, Golden Rose Holiday 55 és China Glaze Don't make me wine. Mindháromról linkeltem a teszteket, aki lemaradt róluk nézze meg, mert gyönyörűek! :)



~ Test és arcápolás ~
DSC00015
A Nonique Tropic (bio) arctisztítója lett az egyik új kedvencem, de róla nem szeretnék egyelőre többet írni, nemsokára jön róla teszt. Elöljáróban annyit, hogy krémes lemosó és nagyon szuper. A Lush Snow Fairy tusfürdőjéről külön már nem akartam hozni tesztet, hiszen már nem kapható - de isteni finom vattacukor és gyerekrágó illata van, visszarepít a kislánykori rózsaszín álomvilágba. Tömör vattacukor, a rosszabb napjaim megédesítője, amióta csak megkaptam. Ha jövőre is kijön, ne hagyjátok ott a polcon, isteni!

~ Hajápolás és parfüm ~
DSC00019

Gliss Kur hajolaj, róla is volt már szó a blogon itt. A Tom Tailor édes, gyümölcsös parfümje is hatalmas kedvenc lett, róla is írtam már tesztet itt.

NE FELEDJÉTEK: A blogon nyereményjáték zajlik, amihez csak egy tipp szükséges ;)