Üzemeltető: Blogger.

157. NYC újdonságok

Csajok!
 Hoztam Nektek pár újdonságot a NYC háza tájáról, szóval lássuk is, szépen sorban:

Big Bold Curl szempillaspirál




 Mit ígér a spirál?

Eget ostromló hosszúság, botrányos dúsítás és szuper szexi hatás. Ez a szempillaspirál szinte 12-szeresére növeli pilláid mennyiségét és 99%-al megemeli azokat. Nincsenek csomók, csak abszolút drámai hatás. A szempilláid tökéletesen íveltek, még a szemzugban is.

Ez a már-már túlméretezett vastag kefe a siker kulcsa. Olyan mértékben dúsítja és íveli a szempillákat, amire álmodban sem gondolnál. Nem kell millió réteget felvinned egymásra, éppen csak annyit, amivel eléred a kívánt hatást.

 Ár: 1219.-Ft

Megújult Expert Lash rúzsok



Mit ígérnek nekünk a megújult rúzsok?

A megújult Expert Last rúzsok különleges formulája gazdag és krémes, színei intenzívek, ápoló anyag tartalma puhává varázsolja az ajkakat, mesés kinézetet biztosít másodpercek alatt. Ez a rúzs akár 6 órán keresztül is tökéletesen tartja színét, szépséged zálogát.

A NYC Expert Last rúzskollekció 13 csodálatos, telt árnyalatot tartalmaz az igazi klasszikus vöröstől a krémes őszibarackig. Szerezd meg az összes árnyalatot, legyél saját sminkmestered! Így biztos lehetsz benne, hogy minden ruhádhoz és minden alkalomhoz megtalálod a legjobb árnyalatot!

 Ár: 609.-Ft

Bevezetés: 2013. március

A szempillaspirál ugyan nem keltette fel az érdeklődésem, de a megújult rúzsok igen, főleg a nagyon barátságos árukkal. :))) Bár jelenleg egy Rimmel darabbal barátkozom, részleteket nemsokára bővebben ;)