Üzemeltető: Blogger.

142. Katy Perry Grammy-s Rimmel sminkje - készítsd el te is!

Katy ugyan a Grammyt nem nyerte meg (A legjobb Pop Szóló" kategóriában jelölték a Wide Awake számáért), de a sminkje mindenkit elbűvölt. Sminkmestere, Jake Bailey ugyanis a Rimmelt választotta ahhoz, hogy tündöklővé tegye az énekesnőt. Egy natúr, ámde mégis mutatós sminket készített.



Nekem tetszik Katy sminkje, odavagyok az ilyen natúr egyszerű, de nagyszerű sminkekért. Kaptam egy kis exkluzív betekintést is, hogy Jake miket használt a smink elkészítésekor, idézet a cikkből:

"Jake a smink elkészítéséhez a Rimmel Kohl Kajal szemceruzát használta fekete árnyalatban, ezzel emelte ki a szempilla vonalát, majd a Rimmel Glameyes szemhéjpaletta-trió “Orion” (621) színeivel kontúrozott. A gazdag, dúsan pigmentált Rimmel Scandaleyes szempillaspirál segítségével festette meg a szempillákat, a szemek kiemelésének csodás, telt, érzéki befejezésként.
Katy Perry arcbőrének finom, sima, egységes árnyalatához Jake a Rimmel Match Perfection Light Nude alapozót választotta. Az arc rózsás tónusát az almácskákra felvitt Rimmel mono Blush pirosító pinkes tónusával érte el, így a végeredmény sugárzó, hibátlan megjelenés.
A teljes sminkhez a szájak festése is hozzátartozik, ehhez Jake a Rimmel Lasting Finish 1000 Kisses ajakkontúr ceruzát, valamint a Rimmel Lasting Finish rúzs 206-os árnyalatát választotta. "

 Ha megtetszett Katy natúr tündöklése, te is az arcodra varázsolhatod az alábbi termékekkel, jöjjenek a képek:


Match Perfection alapozó


Glameyes trio szemhéjpúder paletta (személyes megjegyzés: gyönyörű ez a paletta! igazán gyönyörű natúr sminkeket lehet vele készíteni, abban biztos vagyok.)


Scandal Eyes szempillaspirál (A képet nézve, és valóban brutális pillákat csinált az énekesnőnek, gyönyörű hosszúak lettek! Szeretem az ilyen drámai szempillákat. :))

Soft Kohl fekete szemceruza

Tooo Kisses ajakceruza


Lasting Finish ajakrúzs