Üzemeltető: Blogger.

Testápolás | Soft and Gentle alumíniummentes dezodorok


Nemrég érkeztek hozzám kipróbálásra a Soft and Gentle új, golyós formulában kihozott alumíniummentes dezodorai, ezeket szeretném ma megmutatni Nektek - illetve várható egy kis meglepetés is... :) 

| Kiszerelés: 50 ml
| Beszerezhetőség, ár: Dm, Rossmann, Takemeshop | 999 Ft

A dezodorokról azt érdemes tudni, hogy természetes hatóanyagokat tartalmaznak, ezek segítségével akadályozzák meg az izzadást. Ezek az anyagok a következők: bambusz por (kiszárítja a verejtéket mielőtt a bőrön jelen lévő baktériumokkal találkozna), zsálya (puhítja a bőrt és dezodoráló hatású), mezei zsurló (összehúzza a verejtékmirigyeket). A roll-onok nem tartalmaznak alumíniumsót és alkoholt és a bőrbarát formulának köszönhetően érzékeny bőrűek is használhatják. Három fajta illatvariánsban kaphatóak: Floral, Care, és Active (aki olvasta a tesztet a fújós verzióról, azoknak ismerősek lehetnek az illatok)


A termékek ezúttal igazi táskabarát formát kaptak: a kupakot lecsavarva férünk hozzá a kicsit hosszúkás, kicsit tojás alakba bújtatott dezodorokhoz. Úgy vettem észre, hogy az előző változathoz képest az illatoknál is történt némi változtatás és sokkal szolidabbak, kicsit gyümölcsösebbek lettek. A Floral virágos-púderes, az Active friss tisztaságillat, míg a Care egy könnyedebb, gyümölcsösebb variáns. Egyik sem tolakodó, durva, és a parfümünkkel sem fognak összeveszni.


Felkenés után körülbelül egy perc száradási időt érdemes hagyni, utána nyomtalanul felszívódnak. Nem szárítják, vagy irritálják a hónalj érzékeny bőrét, illetve nem hagynak fehér foltokat a ruhákon. Egy átlagos, kevésbé meleg napon nagyjából végig bírják a strapát - azonban kipróbáltam a legnagyobb melegben is őket, és a klímás irodában a nap felénél már erősen veszítettek a hatásukból, mert kellemetlen szagokat kezdtem el árasztani. Sajnos úgy tűnik, hogy bármennyire is szeretném, az én bőrömön a legnagyobb melegben az alumíniummentes dezodorok nem működnek, de javaslom, tegyetek vele ti is egy próbát, ha alumíniummentes változatot keresnétek, mert a hidegebb időkben szerintem jó szolgálatot fognak tenni.

Ha felkeltettem az érdeklődésetek a termékek iránt és szeretnétek kipróbálni őket, érdemes kedvelni a blog Facebook oldalát, ugyanis hamarosan érkezik egy nyereményjáték  három ugyanilyen darabért - a részleteket keressétek ott!