Üzemeltető: Blogger.

Színes nyár: Isadora Palm Beach kollekció



Az Isadora legújabb dobása szó szerint szemkápráztatóra sikeredett: ezen a nyáron a márka a színek szerelmeseinek kedvezett a Palm Beach fantázianévre keresztelt kollekciójával. Négy dolog landolt a postaládámban kipróbálásra: egy jáde zöld görgős szemhéjtus, egy vibráló pink szájfény, egy holografikus krémes highlighter, valamint egy színes szemhéjpúder paletta.



| Eye shadow quartet | 16 Palm Beach | Ár: 6.990 Ft
A márka nem volt rest játszani az árnyalatokkal és összerakni egy igazán ütős összeállítást azoknak, akik nem félnek vibráló színeket használni a hétköznapokban sem. A paletta színei sorban a következők: selyemfényű barack, irizáló kékeszöld, türkizkék és egy szintén selyemfényű lila. A festékek állagát kiválóan sikerült eltalálni: puhák, de mégsem porolnak, valamint jól pigmentáltak szemhéjalap  nélkül is. Összedolgozáskor minimálisan fakulnak, de egy jó szemhéjalap fölé használva még intenzívebb, gazdagabb árnyalatokat kapunk, amikkel nagyon könnyű dolgozni. Mind a felvitel, mind a satírozás gond nélkül sikerül (a palettához mellékelt applikátor meglepően jól működik ilyen tekintetben, ha épp nem lenne kéznél ecset!), a tartósságuk pedig alap használata nélkül is megfelelő (4-5 órát simán kibírnak). Bázis nélkül azonban inkább akkor ajánlom őket, ha lágyabb végeredményt szeretnénk elérni - a mellékelt fotón pl. nem használtam alájuk alapot, és csak az applikátorral dolgoztam a színek összemosásánál, így a végeredmény egy visszafogott, szivárványos-sellős szemsmink lett. Összességében nincs panaszom a paletta minőségére, ha hiányoltok némi tengerzöldet és türkizt a repertoárotokból - vagy csak unjátok már a nude és földszíneket -, bátran ajánlom!



| Precise Roll on Eyeliner | 28 Ocean Green | Ár: 5.490 Ft
A pizzaszeletelőre hasonlító szemhéjtusokból új árnyalatok érkeztek, köztük ez a jáde zöld darab. Az applikátor precíz felvitelt tesz lehetővé (természetesen ehhez azért szükség van egy biztos, gyakorlott kézre is), a szín pigmentáltsága sem hagy kívánnivalót maga után. A tus még rejtett szemhéjjal is bátran használható, mert nem kenődik fel felvitel után sehová: ott marad, ahová raktuk (ezt zsíros és rejtett szemhéjjal rendelkezőként nagyon értékelem!). Gyorsan szárad,  tényleg vízálló, tartós darab, amit akár be lehet vállalni egy strandolós napra is.


| Glossy Glow Stick | Árnyalat: 30 Dewy Halo | Ár: 5.990 Ft
Egy kitekerős, krémes formulájú highlighter is érkezett holografikus finissel. Az állaga nagyon krémes, picit talán túlságosan is csúszós (zsíros-olajos bőrűeknek semmiképp sem ajánlanám),  pont emiatt azonban nagyon könnyű a bőrbe dolgozni. A végeredmény ezüstös-rózsaszín csillogás az orcákon, szemhéjon, vagy esetenként az ajkakon rúzs fölé toppernek. Én a legjobban arcra szeretem használni, azonban ezzel az árnyalattal még erősen barátkozom. Összességében nem rossz darab, érdemes lehet a nyári melegben fixálni még valami por állagú termékkel. Bőrpuhító hatóanyagként méhviaszt és kandelillaviaszt tartalmaz.


| Twist Up Gloss Stick | Árnyalat: 73 Pink Plaza | Ár: 5.200 Ft
Rá kellett jönnöm, hogy a márka igencsak erős ajaktermékekben: mindig hatalmas választékkal rukkol elő a színek és különböző állagok, finisek terén. A Twist Up Gloss Stickből ezúttal egy vibráló pinket alkottak: a Pink Plaza meglepően pigmentált egy szájfényhez képest, igazi élénk, nyári ajaksminket tudunk vele varázsolni. Az illata cukorkás, az állaga krémes, a finise pedig imádnivalóan vizes és fényes. Ha siettek, de mégis valami ütős színt szeretnétek az ajkatokon tudni, ezt akár tükör nélkül is feldobhatjátok egy fél perc alatt.



Összességében nagyon tetszett az Isadora nyári kollekciója, üdítő volt a színek, finisek és állagok változatossága, a minőségre sincs panaszom egyáltalán - az élénk árnyalatok rajongói nagyon fogják szeretni a Palm Beachet, ebben biztos vagyok.

| A kollekció elérhetősége: Douglas üzletek, 2018 májusától

Hogy tetszenek nektek a termékek, lett kedvencetek?