Üzemeltető: Blogger.

Arcápolás | Lirene arckrém érzékeny arcbőrre

IMG 2272
A Take me shop jóvoltából hónapok óta próbálgatom ezt a számomra ismeretlen márkájú Lirene arckrémet, így épp időszerű, hogy leírjam róla a véleményemet nektek. 

IMG 2276

A csomagolás szerint "Érzékeny bőrre kifejlesztett,  aktív hatóanyagokat tartalmazó ápoló krém. C-vitamin duo tartalma erősíti az epidermist, véd a szabad gyökök káros hatásai ellen és enyhíti az irritációt. A hialuronsav hosszantartó hidratáltságot biztosít. " 

A krémben SPF 6 fényvédő található, és 50 ml-es kiszerelést rejt a tubus. Ha már tubus, a krém egy lila műanyag tégelyben érkezik. Minimális, uborkára hajazó illatot kapott (ez felkenés után elillan), az állaga pedig egy tápláló krémhez híven elég gazdag. Az arcra kenve gyorsan beszívódik, nem hagy maga után zsíros réteget, és a hidratálóhatása is teljesen rendben van - azonban a bőröm néha soknak érzi ezt a tápláló, gazdag állagot (főleg nappalra), így időnként felváltva használom a Mac Strobe krémével,

Összetevők (INCI) Forrás: Krémmánia
inci

Az összetevőket tekintve sajnos illatanyag van benne - ugyan az Inci utolsó helyére került (ami végül is dicséretes), de mégiscsak van. Sajnos óvatlan voltam, és nem vettem észre, hogy a krém denaturált alkoholt is tartalmaz (szintén az összetevőlista vége felé), ami nálam sajnos egy elég nagy feketepont, és mostanában egyre többször belefutok, hogyha nem nézek előzetesen összetevőlistát, bizony mindig ott figyel az alkohol - erre ti is próbáljatok meg odafigyelni, ha tehetitek. Ugyan szárító hatást nem éreztem (szerencsére), viszont nem vagyok teljesen nyugodt ha tudom, hogy ott csücsül a krémemben az a bizonyos alkohol Az aktív hatóanyagok, az antioxidáns  C vitamin és hialuronsav a krém összetevőinek utolsó harmadában foglalnak helyet.

Összességében a krém tudása megfelelő, azonban az összetevőlistával nem teljes mértékben vagyok kibékülve, legfőképp az alkohol és az illatanyag jelenléte miatt.

Beszerezhetőség, Ár: A Take me shopban tudjátok megvásárolni, 1.599 Ft-ért.