Üzemeltető: Blogger.

Parfümök tavaszra

Sziasztok!

Ma pár tavaszi-nyári parfümöt szeretnék Nektek bemutatni. Legfőképp virágos-orientális illatcsaládokból, könnyed, lágy illatokat próbáltam összeválogatni Nektek.

Bvlgari: Mon jasmin noir

stylemagazinponthu

Luxus ékszerre emlékeztet leginkább, sötét, és titokzatos. Érzéki és modern, lágyságáért a gyöngyvirág felelős, frissességéért pedig a pézsma. A legjobb hatásást nyáron viselve fejti ki.

argepponthuuu
Illatcsalád:
virágos-pézsma
Fejilllat:
gyöngyvirág, citrusok

Szívillat:
jázmin

Alapillat:
cédrus, nugát, pézsma, pacsuli
Kiszerelések:
 edP 25 ml
 edP 50 ml
edP 75 ml


Escada: Cherry in the Air
makeupstashpontkom
A Cherry in the Air az ESCADA új, elbűvölő tavaszi-nyári limitált kiadású illata – egy ellenállhatatlan illat, melyet a virágzó cseresznyefa hibátlan, friss és édes illata inspirált. A cseresznye — ahogy a nyár első gyümölcseként a fán érésnek indul — azonnal a felhőtlen, hosszú és meleg napok eljövetelét vetíti előre. Színes és felséges, csábító aromája fiatalos ábrándokat idézve stimulálja érzékeinket: elképzeljük, ahogy barátainkkal kerékpározunk Dél-Franciaország ültetvényein, majd egy gyümölccsel megrakott piknikkosárból lakomázunk egy bőségesen termő cseresznyefa alatt. Az ESCADA Cherry in the Air illatát a lédús piros gyümölcsök és egy addiktív ínyenc jegy lenyűgöző keveréke alkotja. Ez az elegy a bennünk nyugvó spontán életörömöt és szemlélődést kelti életre, melyet a vidám nyári napok szele és a virágzó cseresznyefa illata leng körbe.
glamasiapontkom

Illatcsalád: 
virágos-gyümölcsös
 Fejillat:
meggy, málna

Szívillat:
mályvacukor
Alapillat:
szantálfa
Kiszerelés:
EdT 30 ml
EdT 50 ml
EdT 100 ml



Guerlain: La Petite Robe Noire
parfumblogponthuu
Az új La Petite Robe Noire EDT friss gyümölcsös illata lehetővé teszi, az egyéniség végzetesen csábító oldalának kibontakozását a tavaszi forgatagban.

Illatcsalád:
 orientális-vaníliás
Fejillat:
ribizli, bergamott, cseresznye, mandula

Szívillat:
rózsa, tea, édesgyökér

Alapillat:
pacsuli, vanília, nőszirom, tonkabab, ánizs

Kiszerelés:
30 ml
50 ml
100 ml

Swarowski: Aura
www ivis bg

Swarovski, a csiszolt üveg híres, orosz gyártója, 2012-ben piacra dobta Swarovski Aura parfümének könnyedebb kiadását. A Swarovski Aura toalettvíz remekül csiszolt illat-ékszer, mely bármelyik nőnek örömet szerez. Elsőként a játékos licsi és a megszelídíthetetlen rózsa finom sziromlevelei simulnak bőréhez. 
Az illat szívében az üde tubarózsa virágának lehelete rejtőzik. A parfüm záróakkordjait luxus fás tónusok alkotják. A melegséges ámbra, érzéki pézsma, egy csipet pikáns bors és exotikus benzoin zárják közösen ezt a különleges kompozíciót. Az Aura toalettvizet keskeny, elegáns üvegcse rejti. Tervezői a tiszta, egyszerű geometriai alakzatokat áttetsző üveggel és ezüstösen hűs fémmel kombinálták. Mint hab a tortát, egy tündöklően csiszolt kő ékesíti. Ez a rendkívüli illatszer nappali viselethez éppúgy megfelel, mint éjszakai öltözékhez. A választás Önön múlik! A Swarovski Aura illatával kiemeli az Ön egyedi szépségét és aurájának varázsát.
hsnpontkom


Illatcsalád:
 Orientális-virágos

Fejillat:
rózsa, licsi

Szívillat:
tubarózsa

Alapillat:
ámbra, benzoin, pézsma, bors

Kiszerelés:
EdP 30 ml
EdP 50 ml
EdP 75 ml



Akármelyik parfüm megtetszett, megrendelhetitek az Iparfümérián.

(A cikkhez felhasznált képek és reklámszövegek forrása: X, X, X, X, X, X, X, X. X, X, X)

Nektek megvan valamelyik illat esetleg?