Üzemeltető: Blogger.

Manhattan tavaszi újdonságok

Sziasztok!

                                 


Mára egy újdonságos posztot hoztam Nektek, mégpedig a Manhattan háza tájáról.


Kirobbanóan üde színekkel ünnepli a Manhattan a végre-valahára elérkezett tavaszt, így sok termékükhöz érkeznek újítások.

 Eyeamazing szemhéjpúder paletta

 10, egymással harmonizáló árnyalatban - van itt a natúr barnától kezdve, a füstös szürkén át, a tavaszi vibráló kékig minden.



Egymással tökéletesen összeillő  élénk színek, a decensen visszafogott árnyalatoktól a vidám, harsány színekig, itt mindenki megtalálhatja a kedvére valót! Szárazon és nedvesen is fel lehet vinni attól függően, éppen halvány vagy erős színekre vágyunk.
Javasolt fogyasztói ár: 2199.- Ft
 Manhattan Multi Effect szemhéjpúder

 Új színekbe bújtak a mono szemhéjpúderek is! Ha esetleg nem vagyunk elég merészek a Eyemazing palettához, innen is csemegézhetünk.



Nem könnyű a választás a Multi effect Mono szemhéjpúderek között, hiszen most 24 fantasztikus árnyalatban is csábítanak: kezdve a visszafogott “Vanilly Sky”-tól a merész “Touch of Gold”-on át a bevállalós “Choc Choc Kiss”-ig, ebben a kollekcióban mindenki megtalálja az igazit!
Javasolt fogyasztói ár: 1299.- Ft

Intense Effect Duo szemhéjpúder

A még intenzívebb és merészebb hatás kedvelői az Intense Effect szemhéjpúderekkel is kísérletezhetnek - a termékek használhatóak nedvesen is, a még kirobbanóbb hatás garantált!



Különleges,  két színű, márvány mintázatú szemhéjfesték, 4 trendi színösszeállításban. Dúsan pigmentált, hosszantartó mély és intenzív színek, selymes textúra, könnyű használat – mindezek a tulajdonságok teszik olyan vonzóvá a Manhattan új szemhéjpúder duóit.
Javasolt fogyasztói ár: 1599.- Ft

Quick Dry és Lotus Effect körömlakkok

11 új, gyönyörű árnyalatban köszönthetjük a tavaszt körmeinken.



A tavaszi színkavalkádból a körmök szépítése sem maradhat ki! A Manhattan Quick Dry 60 sec körömlakkok eddig is széles választéka most 8 új árnyalattal bővült, melyek segítségével  1 perc alatt magasfényű, intenzív árnyalatot adhatunk körmeinknek – ez aztán valóban meggyőző eredmény! A Lotus Effect körömlakkkedvelőinek is jó hírrel szolgálhatunk, most 3 trendi színnel gazdagodik a kínálat, az eddig megismert és megszeretett, jellemzően hosszatartó formulában.

 Javasolt fogyasztói ár: 899.- Ft



Javasolt fogyasztói ár: 1099.- Ft

Eyemazing szemhéjtus
4, színes szemhéjtus is érkezik, így igazán teljessé tehetjük a tavaszi sminkünk.


Sminkünkben az i-re a pontot a szem kihúzásával tesszük fel, így érjük el a tökéletes végeredményt. A Manhattan Eyemazing szemhéjtus különleges, filces hegyének segítségével határozott, precíz vonalat húzhatunk, mely biztosan tartja formáját, nem kopik és nem kenődik el.  
Javasolt fogyasztói ár: 1899.- Ft

Nos, mit szóltok a termékekhez? Be fogtok szerezni valamit? :)